Zupa jagodowa

25 czerwca 2013,
dodał: Kara6
Artykuł zewnętrzny

Składniki :

1/2 kg czarnych jagód
150 g cukru
szklanka śmietany
łyżka mąki ziemniaczanej

1. Jagody zalać wrzącą wodą, chwilę gotować, następnie zmiksować i osłodzić.
2. Mąkę wymieszać z małą ilością wody, wlać do zupy, zagotować i odstawić.
3. Dodać śmietanę i wymieszać.
4. Podawać ochłodzoną z herbatnikami i biszkoptami.

file1372184068



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...