Zupa cytrynowa z ryżem

5 marca 2013, dodał: maagdusiaa22
Artykuł zewnętrzny

1 litr bulionu ( może być z kostki), 2 łyżki ryżu, 1 cytryna, 2 łyżki kwaśnej śmietany, cukier, sól.

Ryż wsypać do bulionu i ugotować. Cytrynę dobrze umyć. Do bulionu dodać sok wyciśnięty z połowy cytryny i parę plasterków ze skórką, wlać śmietanę rozmieszaną z łyżką gorącej zupy. Doprawić do smaku.

file1362494812



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...