Zupa cytrynowa z ryżem

5 marca 2013, dodał: maagdusiaa22
Artykuł zewnętrzny

1 litr bulionu ( może być z kostki), 2 łyżki ryżu, 1 cytryna, 2 łyżki kwaśnej śmietany, cukier, sól.

Ryż wsypać do bulionu i ugotować. Cytrynę dobrze umyć. Do bulionu dodać sok wyciśnięty z połowy cytryny i parę plasterków ze skórką, wlać śmietanę rozmieszaną z łyżką gorącej zupy. Doprawić do smaku.

file1362494812



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...