Zupa cytrynowa

30 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 4 cytryny
  • 2łyżki masła i mąki
  • 1 1/2 l wywaru drobiowo-warzywnego
  • 1/2 śmietany 9 %
  • sól, pieprz

Wykonanie:
Cytryny obrane już pokrój na kawałki. Masło rozgrzej, wymieszaj z mąką, przesmaż. Białą zasmażkę połącz z wywarem, cytrynami, skórką i śmietaną. Gotuj chwilkę, zmiksuj. Przypraw solą, cukrem i śmietaną.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...