Zupa brokułami, parmezanem i soją

29 czerwca 2011,
dodał: Dorota
Artykuł zewnętrzny

Wrzucam do 0,5 l wrzącego warzywnego bulionu 1/2 szklanki mrożonej włoszczyzny, 1/2 opakowania gotowanych, mrożonych brokułów i piórka cebuli. Gotuję całość 10 minut, dodaję 1/3 puszki soi, czosnek w proszku i pieprz. Na koniec posypuję 2 łyżeczkami startego żółtego sera.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...