Zupa 5 warzyw z parmezanem i białą fasolą

29 czerwca 2011,
dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

Wrzucam do 2 szkl. wrzącego bulionu warzywnego  1/2 paczki (225 g) mieszanki gotowanych, mrożonych warzyw: brokułów, kalafiorów, marchewki, 100 g mrożonego szpinaku w liściach i posiekaną cebulę. Gotuję 10 minut, wrzucam 1/2 szklanki białej fasoli z puszki. Doprawiam solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Całość posypuję 2 łyżeczkami startego parmezanu.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....