Ziemniaki w sosie serowym

14 listopada 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

ziemniaki

żółty ser

12 % śmietany

jajko

sól

pieprz

masło

mleko

Podgotowane lekko ziemniaki kroimy w plastry i układamy w posmarowanej masłem blasze. Pierwszą warstwę posypujemy startym żółtym serem i polewamy śmietaną wymieszaną z jajkiem i mlekiem. Solimy, pieprzymy. Układamy kolejną warstwę i robimy to samo. Pieczemy do miękkości.

file1289754166



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...