Ziemniaki podsmażane z tartą bułką

2 listopada 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • ziemniaki
  • Tarta bułka
  • Wegeta
  • Pieprz
  • Olej lub masło

Ziemniaki najlepiej małe gotujemy w całości, odlewamy wodę. Wkładamy na podsmażoną na oleju lub maśle tartą bułkę, wcześniej doprawianą do smaku wegetą i odrobiną pieprzu. Podsmażamy na złoty kolor.

file1288700033



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...