Zielona salsa

27 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 łyżki natki pietruszki

4 łyżki szczypiorku

4 łyżki bazylii

4 łyżki mięty

1/3 szklanki kaparów

ząbek czosnku

1/3 szkl.oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Pietruszkę, szczypiorek, bazylię i miętę drobno posiekaj.Kapary pokrój na mniejsze kawałki, czosnek drobno posiekaj. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj o gotowe.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...