Żeberka w miodzie | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Żeberka w miodzie

2 lutego 2016, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

1 kg żeberek
marynata:
1/2 szkl. oleju
2 cebule
2 łyżki miodu
1 łyżka musztardy sarepskiej 
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka majeranku
Cebulę posiekać, dodać pozostałe składniki, wymieszać. Do marynaty włożyć pocięte żeberka, odstawić na 24 godziny do lodówki. Piec w rękawie do pieczenia przez około 50-60 minut.

file1454425862

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

4 komentarzy do Żeberka w miodzie

  1. avatar Kate23401 pisze:

    Aż mi ślinka cieknie ,jutro kupię żeberka i zrobię na obiad :)

  2. avatar Melania pisze:

    Smacznie wyglądają :)

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Białe meble - polecacie czy nie?
Niezaprzeczalnym atutem białych mebli kuchennych jest fakt, że doskonale sprawdzają się w małych przestrzeniach, rozjaśniając...
Co myślicie o kobiecym stylu zarząd…
Kobiety w roli menedżerek zarządzają podmiotami w inny sposób niż płeć przeciwna, gdyż częściej...
Nadpotliwość
Podstawowym sposobem na nadpotliwość jest odpowiednia higiena ciała. Częstotliwość kąpieli należy dostosować do swojej...
Bielizna
Bielizna jest potrzebna każdej kobiecie by dać jej uczucie komfortu w każdej sytuacji, podkreślić...