Żeberka w miodzie

2 lutego 2016,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg żeberek
marynata:
1/2 szkl. oleju
2 cebule
2 łyżki miodu
1 łyżka musztardy sarepskiej 
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka majeranku
Cebulę posiekać, dodać pozostałe składniki, wymieszać. Do marynaty włożyć pocięte żeberka, odstawić na 24 godziny do lodówki. Piec w rękawie do pieczenia przez około 50-60 minut.

file1454425862



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....