Żeberka w miodzie

30 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg żeberek

MARYNATA:

  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego
  • 3 łyżki oleju
  • vegeta
  • tymianek
  • bazylia
  • oregano
  • pieprz
  • papryka
  • 1/8 l czerwonego wina

SOS:

  • jogurt naturalny
  • starty ogórek zielony
  • sól czosnkowa
  • pieprz

Żeberka zalać marynatą na ok. 2 godz. przed pieczeniem w piekarniku, piec na złoty kolor w temp. 220 C ok. 45 minut.
Zrobić sos i  gotowe.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....