Żeberka w miodzie

30 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 1 kg żeberek

MARYNATA:

  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego
  • 3 łyżki oleju
  • vegeta
  • tymianek
  • bazylia
  • oregano
  • pieprz
  • papryka
  • 1/8 l czerwonego wina

SOS:

  • jogurt naturalny
  • starty ogórek zielony
  • sól czosnkowa
  • pieprz

Żeberka zalać marynatą na ok. 2 godz. przed pieczeniem w piekarniku, piec na złoty kolor w temp. 220 C ok. 45 minut.
Zrobić sos i  gotowe.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...