Zapiekanka z cukinii i twarogu

28 sierpnia 2013,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

 

 

Składniki:

  •     cukinia ( dość duża)
  •     200 g.twarogu
  •     3 jajka
  •     sól do smaku
  •     1  cebula
  •     1 szkl. bułki tartej
  •     pieprz do smaku
  •     5 łyżek oleju rzepakowego

Cukinię obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Doprawić solą i pieprzem. Dodać jajka, twaróg, olej i pokrojoną w kostkę cebulę. Na końcu wsypać bułkę tartą. Dokładnie wymieszać. Wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. godzinę.

file1377679907

 



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...