zapiekane nadziewane bułeczki

19 marca 2010, dodał: Marta
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

4 bułki

3 kiełbaski bawarskie

1 słoiczek smażonych papryk

1 garść oliwek

3 ząbki czosnku

1 mozzarella

Sposób przygotowania:

  1. z bułek ścinamy wierzch, wydrążamy środek
  2. papryki kroimy w kostkę, oliwki na pół, kiełbaski w grube plasterki
  3. czosnek obieramy i obsmażamy na rumiano, kroimy w grube plasterki
  4. składniki mieszamy, faszerujemy nimi bułki,
  5. mozzarelle kroimy w cztery plastry układamy na każdej bułce,
  6. wkładamy bułeczki do piekarnika rozgrzanego do180 stopni celcjusza na 10 min.

file1268988799



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...