Oryginalna przystawka z wędliny i ananasa czyli Żagiel na ananasie

28 marca 2012,
dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • plastry świeżego ananasa
  • kiełki
  • plaster wędliny
  • wykałaczka

Przygotowanie:

Na plaster z ananasa wbijamy wykałaczką wędlinę, dekorujemy kiełkami. Gotowe!



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...