Kawałki pokrojenego kurczaki obtoczone w miodzie smażymy na złoty kolor.
Rukolę płuczemy, dodajemy pokrojony w kostkę ser żółty i zielonego ogórka, a następnie kurczaka.
Mieszamy musztardę kremską Develey (2 łyżki) z miodem (2 łyżki), wyciśniętym czosnkiem (2 ząbki), solą i pieprzem – polewamy sałatkę.
Gotowe :)
 
         
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
                    

 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                           
                           
                          