Wołowina z pieczonymi gruszkami

20 kwietnia 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

500 g rostbefu
2 gruszki
100 g cienko pokrojonego wędzonego boczku
olej

Produkty KAMIS:
2 łyżeczki Gałki muszkatołowej
2-3 łyżki Musztardy francuskiej
Przyprawa do potraw z grilla Grill klasyczny

Rostbef pokrój na plastry grubości około 1,5 cm, oprósz przyprawą. Posmaruj olejem wymieszanym z musztardą francuską, odstaw na 12 godzin. Obrane gruszki pokrój na cząstki, usuń gniazda nasienne, posyp gałką muszkatołową, owiń plastrami boczku, smaż na ruszcie razem z wołowiną.



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.