Włoski makaronik tagiatelle ze szpinakiem i brokułami

11 listopada 2013, dodał: _Saszka_
Artykuł zewnętrzny

Przetarte pomidory podsmażamy z pokrojoną cebulką i wyciśniętym czosnkiem, doprawiamy solą, pieprzem, bazylią i oregano.
W osobnym garnku gotujemy liście szpinaku, łączymy z oliwą z oliwek, doprawiamy i ucieramy.
Na ugotowany al dante makaron tagiatelle wykładamy porcję szpinaku i porcję sosu pomidorowego, dekorujemy różyczkami obgotowanego brokuła i posypujemy startym parmezanem.
Rozkoszujemy się smakiem :)

file1384190671



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D