Wiwat!!! przepyszna margarita z super zimnego arbuza!!!
Artykuł zewnętrzny
Oto przepis na cudowną, orzeźwiającą i bardzo efektowną (i zupełnie filmową) Margaritę z arbuzem:
Składniki:
- 5 szklanek soczystego i cudownego arbuza, pokrojonego w kostki
- 1 szklanka srebrnej tequili
- 1/2 szklanki likieru typu tricle sec (np. Cointreau)
- 1/2 szklanki świeżo wyciśniętego soku z zielllloneeej limonki
- 1/4 szklanki cukru
- kawałki arbuza – dla ozdoby :)
Krok po kroku:
Pokrój arbuza (uwaga na palce:)), zapakuj do eleganckiego pojemniczka i wsadź na noc do zamrażarki (oczywiście porządnie mrożącej:)). Po wyjęciu arbuza i pozostałe składniki zmiksuj – można dodać także trochę lodu – i pij, szalej i hulaj do rana!!!
Mniam, mniam, mniam!!!