Wiśnie na zimę zasypane cukrem

25 lipca 2012, dodał: MonikaMariolka
Artykuł zewnętrzny

Składniki
– około 4 kilo wiśni
– 20 łyżek cukru

Wiśnie umyłam, wydrylowałam i wkładałam do słoików. Do każdego słoika dałam po 5 łyżek cukru, zakręciłam i włożyłam do garnka, aby je pasteryzować.
Pasteryzowałam około 15 min, wyszło mi 5 słoików.

file1343217591



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...