Wiejski garnek

17 marca 2011,
dodał: yanmi
Artykuł zewnętrzny

Potrzebne składniki:

  • ziemniaki
  • kiełbasa
  • cebula
  • ogórek kiszony
  • pieprz, sól, bazylia, czosnek
  • szynka
  • boczek wędzony
  • ser zółty tarty
  • masło

Ziemniaki kroimi w grube plastry i wrzucamy do garnka w którym znajduje się margaryna- podpiekamy około 20 minut. Wyjmujemy wszystko, między czasie kroimy boczek na cieniutkie plasterki i ukladamy na ziemniakach, dodajemy pokrojoną w kostki cebulę, ogórka. Następnie szynka i na to zółty starty ser – posypujemy przyprawami. Zawartośc wkładamy do piekarnika i zapiekamy.

SMACZNEGO



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...