Węgierki pasteryzowane

26 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 kg śliwek węgierek
1 szklanka cukru

Ze śliwek usunąć pestki, ułożyć w słoiku, zasypać 1 łyżką cukru. Pasteryzować 10 minut. Takie śliwki przestoją całą zimę, nadają się do ciasta, knedli, pierogów.

file1264543770



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...