Wegetariański pasztet z cukinii | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Wegetariański pasztet z cukinii

26 sierpnia 2013, dodał: ekolokalnie
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Wegetariański pasztet z cukinii

Składniki

2 duże cukinie
4 jajka
2 cebule
2 ząbki czosnku
pęczek koperku
1,5 szklanki bułki tartej
1/3 szklanki oleju rzepakowego
sól, pieprz

Przygotowanie

W dużej misce wymieszać drobno pokrojony koperek, cebulę, czosnek, obraną ze skóry utartą na grubych okach cukinie (jeśli jest duża to warto większe pestki wyrzucić), doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać bułkę tartą, olej oraz jajka i wszystko dokładnie wymieszać. Przełożyć do formy, obsypać z góry bułką tartą i wysmarować olejem, piec w temperaturze 180 stopni przez 80 minut. Pozostawić w zamkniętym piekarniku do przestygnięcia.

Wegetariański pasztet z cukinii

Po więcej moich przepisów zapraszam na jemy.ekolokalnie.pl

Wegetariański pasztet z cukiniiA

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Buty fioletowe czy niebieskie?
Zdecydowanie niebieskie!
szampon przeciwłupieżowy
Vichy Dercos DS to dermokosmetyk stworzony specjalnie do włosów suchych z tendencją do powstawania...
Polecani lekarze różnych dziedzin -…
Ja polecam Panią ginekolog dr, Bilińska -Szacon z Rzeszowa. Bardzo miła i konkretna...
Depresja a miejsce pracy
Depresja jest chorobą, którą można skutecznie wyleczyć. Oznacza to, że znakomita większość chorych może...