Wątróbka z czosnkiem

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1/2 kg wątróbki wieprzowej
    2-3 ząbki czosnku
    bułka tarta
    papryka ostra
    sól
    olej

      Wątróbkę pokroić w kostkę. Na oleju podsmażyć czosnek, wątróbkę obtoczyć w tartej bułce wymieszanej z solą i papryką. Włożyć na podsmażony czosnek, wymieszać i smażyć do zrumienienia. Podawać z ziemiakami i surówką.

      file1263591548



      FORUM - bieżące dyskusje

      zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
      "Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
      Outlet - Promocje
      Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
      Jaki odkurzacz
      Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
      Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
      Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...