Wątróbka z czosnkiem

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    1/2 kg wątróbki wieprzowej
    2-3 ząbki czosnku
    bułka tarta
    papryka ostra
    sól
    olej

      Wątróbkę pokroić w kostkę. Na oleju podsmażyć czosnek, wątróbkę obtoczyć w tartej bułce wymieszanej z solą i papryką. Włożyć na podsmażony czosnek, wymieszać i smażyć do zrumienienia. Podawać z ziemiakami i surówką.

      file1263591548



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz


      FORUM - bieżące dyskusje

      Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
      Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
      Jak poznałyście i zakochałyscie się…
      Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
      Wzór na spodniach
      Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
      wzdęcia
      Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...