Warzywne szaszłyki

10 czerwca 2014, dodał: anta11aa
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

25 dag pieczarek

3 pomidory

1 czerwona papryka

1 szalotka

1 por

pęczek natki pietruszki

10 łyżek oliwy

1/2 łyżeczki soli

sól, pieprz

Przygotowanie:

Pieczarki oczyścić,większe przekroić. Cebulę pokroić na ćwiartki. Pomidory na ćwiartki, por i paprykę na jednakowej wielkości  kawałki. Natkę posiekać, połączyć z oliwą, doprawić solą i pieprzem. Warzywa nadziewać na  patyki, posmarować marynatą. Ułożyć na grillu. Opiekać, co jakiś czas smarować marynatą. Prosto i smacznie.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.