Warzywa z patelni z pieczarkami

26 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

warzywa mrożonka
pieczarki
przyprawy:
tymianek
wegeta, pieprz
bazylia, papryka
inne przyprawy wedle uznania
olej do smażenia

Do woku wlać olej, dobrze rozgrzać, wrzucić warzywa i smażyć do 10 minut często mieszając. Na innej patelni usmażyć pieczarki na rumiano z przyprawami. Dodać do warzyw, przyprawić. Znakomita zdrowa przekąska.

file1264508034



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...