Warzywa z patelni z pieczarkami

26 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

warzywa mrożonka
pieczarki
przyprawy:
tymianek
wegeta, pieprz
bazylia, papryka
inne przyprawy wedle uznania
olej do smażenia

Do woku wlać olej, dobrze rozgrzać, wrzucić warzywa i smażyć do 10 minut często mieszając. Na innej patelni usmażyć pieczarki na rumiano z przyprawami. Dodać do warzyw, przyprawić. Znakomita zdrowa przekąska.

file1264508034



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...