Warzywa z patelni z pieczarkami

26 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

warzywa mrożonka
pieczarki
przyprawy:
tymianek
wegeta, pieprz
bazylia, papryka
inne przyprawy wedle uznania
olej do smażenia

Do woku wlać olej, dobrze rozgrzać, wrzucić warzywa i smażyć do 10 minut często mieszając. Na innej patelni usmażyć pieczarki na rumiano z przyprawami. Dodać do warzyw, przyprawić. Znakomita zdrowa przekąska.

file1264508034



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...