Warzywa z patelni dla dbających o linię

12 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

marchew
cebula
kalafior
brokuł
kukurydza
groszek
fasolka
papryka

Pokrojone warzywa wrzucić na wrzącą wodę 1-2 min. Odcedzić. Wrzucić na rozgrany olej. Smarzyć nie dłużej jak 10 minut. Po usmarzeniu doprawić np bazylią, solą i pieprzem. Ale najzdrowsze oczywiście bez soli. Podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do obiadu czy mięsa.

file1263313019



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...