Warzywa z patelni dla dbających o linię

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

marchew
cebula
kalafior
brokuł
kukurydza
groszek
fasolka
papryka

Pokrojone warzywa wrzucić na wrzącą wodę 1-2 min. Odcedzić. Wrzucić na rozgrany olej. Smarzyć nie dłużej jak 10 minut. Po usmarzeniu doprawić np bazylią, solą i pieprzem. Ale najzdrowsze oczywiście bez soli. Podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do obiadu czy mięsa.

file1263313019



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...