Warzywa z patelni dla dbających o linię

12 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

marchew
cebula
kalafior
brokuł
kukurydza
groszek
fasolka
papryka

Pokrojone warzywa wrzucić na wrzącą wodę 1-2 min. Odcedzić. Wrzucić na rozgrany olej. Smarzyć nie dłużej jak 10 minut. Po usmarzeniu doprawić np bazylią, solą i pieprzem. Ale najzdrowsze oczywiście bez soli. Podawać jako samodzielne danie lub jako dodatek do obiadu czy mięsa.

file1263313019



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....