Warkocz francuski z czekoladą

20 stycznia 2014, dodał: jolcia1984
Artykuł zewnętrzny

Sposób przygotowania:

1. Ciasto francuskie (np. z Biedronki) rozkładamy na blacie.

2. Nacinamy jego boki w paski o szerokości ok 1-1,5 cm zostawiając kilka cm na środku w całości.

3. W środek kładziemy kawałki ulubionej czekolady, można pomieszać rodzaje.

4. Zaplatamy nacięte paski na przemian(dosyć mocno, aby czekolada nie wypływała).

5. Pieczemy w piekarniku na złocisty kolor.

file1320401892



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.