Udka lub Skrzydełka z Grilla

21 maja 2010, dodał: hohoho2009
Artykuł zewnętrzny

Wysmarować udka miodem i można posypać tartą bułką . Przykryć folią i  odstawić od lodówki na 1,5 godziny. Rozgrzać grill i kiedy węgiel zacznie się żarzyć kładziemy nasze specjały na ruszt. Pieczemy prze około pół godziny aż do lekko podpieczonej barwy. Potem wyjmujemy wszystko na półmisek i możemy udekorować natką pietruszki.

file1274469131



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie chodzicie w weekendy na impre…
Ja z całą rodziną często w weekendy wybieramy się do Energylandii w Zatorze. Mnóstwo...
odpryskujący lakier
Dla wzmocnienia i przedłużenia trwałości manicure możesz wykorzystać specjalne produkty typu top...
Jak schudnąć po ciąży
Aby podkręcić redukcję tłuszczu i w jak najszybszy sposób schudnąć po ciąży dzięki ćwiczeniom,...
Skręcanie włosów
Najprostszym sposobem jest związanie włosów w warkocz i pozostawienie ich na parę godzin. Najlepszy...