Udka lub Skrzydełka z Grilla

21 maja 2010, dodał: hohoho2009
Artykuł zewnętrzny

Wysmarować udka miodem i można posypać tartą bułką . Przykryć folią i  odstawić od lodówki na 1,5 godziny. Rozgrzać grill i kiedy węgiel zacznie się żarzyć kładziemy nasze specjały na ruszt. Pieczemy prze około pół godziny aż do lekko podpieczonej barwy. Potem wyjmujemy wszystko na półmisek i możemy udekorować natką pietruszki.

file1274469131



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...