Udka lub Skrzydełka z Grilla

21 maja 2010, dodał: hohoho2009
Artykuł zewnętrzny

Wysmarować udka miodem i można posypać tartą bułką . Przykryć folią i  odstawić od lodówki na 1,5 godziny. Rozgrzać grill i kiedy węgiel zacznie się żarzyć kładziemy nasze specjały na ruszt. Pieczemy prze około pół godziny aż do lekko podpieczonej barwy. Potem wyjmujemy wszystko na półmisek i możemy udekorować natką pietruszki.

file1274469131



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...