Udka z kurczaka nadziewane wątróbkami z żurawiną

20 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:

4 udka z kurczaka
150 g wątróbek drobiowych
50 g suszonej żurawiny
olej
Przyprawa do potraw z grilla Skrzydełka ogniste KAMIS

Udka wyluzuj z kości tak, aby powstały kieszonki, następnie nadziej kawałkami wątróbek i żurawiną, oprósz przyprawą Skrzydełka ogniste, posmaruj olejem. Smaż na ruszcie na małym ogniu.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...