Udka w sosie majonezowo-ketchupowym | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Udka w sosie majonezowo-ketchupowym

8 czerwca 2012, dodał: Jan
Artykuł zewnętrzny
  • Porcje: dla 3 osób
  • Czas: do 60 minut
  • Trudność: bardzo łatwy
  • Koszt: do 20 zł

Składniki

6 udek z kurczaka,

sól,

pieprz,

vegeta,

przyprawa do kurczaka,

4 łyżki majonezu,

2 łyżki ketchupu,

bułka tarta

Sposób przyrządzania

Udka z kurczaka przyprawić solą, pieprzem,vegetą i przyprawą do kurczaka,odstawić na godzinę do lodówki. Majonez wymieszać z ketchupem i po wyjęciu z lodówki posmarować udka.Na końcu posypać bułką tartą i piec na grillu.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz