Tosty z tuńczykiem

19 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

puszka tuńczyka we własnym sosie
1 cebulka
pieczywo tostowe
ser gouda w plasterkach
keczup
łyżeczka masła

Tuńczyka dobrze odsączyć z zalewy, dodać pokrojoną w drobną kosteczkę i przelaną wrzątkiem cebulę. Wymieszać, posmarować cienko jedną kromkę pieczywa, położyć plasterek sera i przykryć drugą kromką. Z wierzchu chleb posmarować masłem. Zapiec w tosterze. Podawać z keczupem i ogórkiem konserwowym

file1266612148



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...