Tosty z pesto i pomidorem

Avatar photo
7 listopada 2016,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

 

Składniki:

 

tosty
4 plastry żółtego sera np Mlekovita
2-3 pomidory, pokrojone
2 łyżki pesto (lub kilka liści świeżej bazylii)
4 kromki chleba masłem

Przygotowanie:

Grill wyłożyć folią aluminiową. Delikatnie przyrumienić chleb na jednej stronie. Zdjąć. Plasterki pomidora położyć na grill i podgrzać (ok. 2 min.) Włożyć ser, pesto, pomidory i ser. Przykryć drugą kromką. Zapiec na grillu, aż ser się lekko rozpuści.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.