Testujemy dania w restauracji Odyssey Club Hotel – Dąbrowa k/Kielc!

17 września 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

od4

W ramach akcji BLOGERZY SMAKUJĄ prosimy o zgłoszenia blogerów  kulinarnych z Kielc i okolic.  Zgłoszenia mile widziane wraz z adresem bloga w komentarzu na dole pod artykułem.

Restauracja przygotowała  zaproszenie dla blogera na dowolne dania z karty menu.

Restauracja w Odyssey Club Hotel Wellness & SPA

Dąbrowa 3, koło Kielc
26-001 Masłów
woj. Świętokrzyskie

Menu restauracji TUTAJ

od

Potrawy Kuchni Polskiej w nowoczesnej odsłonie przygotuje dla Państwa 6-osobowy team znakomitych kucharzy pod szefostwem Tomasza Pawluska. Kosmiczne wnętrza oczarują. Roślinność z Awatara przeniesie w inną galaktykę. Fantastyczna atmosfera pozostawi niezapomniane wrażenia.

od3

Propozycja regionalnych potraw:

  • grasica cielęca smażona na klarowanym maśle z młoda cebulą i pietruszką
  • żurek na maślance z jajkiem, białą kiełbasa i grzybami
  • golonka duszona w warzywach i piwie
  • duszone policzki wołowe z białym sosem chrzanowym
  • lokalny pstrąg ze Zbrodzic smażony na maśle z duszonymi warzywami

Magda Gessler doceniła naszą kuchnię:

  • Pyszne Góry Świętokrzyskie (lipiec 2013)
  • Odyseja kielecka Magdy Gessler (luty 2013)

od2