Tatar ze śledzi po węgiersku

17 października 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
 
płaty śledziowe
jaja ugotowane na twardo
ogórki konserwowe
ogórki świeże
czerwona papryka konserwowa

 

słodka papryka mielona
ostra papryka mielona
sos pomidorowy
 
Składniki przygotować na kilka godzin przed podaniem, by się „przegryzły”: śledzie pokroić w grubszą kostkę, pokroić ugotowane na twardo jaja, pokroić ogórki konserwowe, ogórki świeże oraz paprykę konserwową. Składników nie mieszać – odstawić w oddzielnych miseczkach na kilka godzin. Następnie połączyć produkty, dodać przyprawy: papryke słodką i ostrą oraz sos pomidorowy.

Przepis nadesłany przez sklep z węgierskimi produktami: www.organiczny.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...