Tatar z cebulką

21 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg mięsa wołowego surowego

1 cebula

1 żółtko

sól

pieprz

łyżka oleju

Mięso wołowe zemleć, dodać przyprawy, żółtko i łyżkę oleju. Wszystko dobrze wyrobić. Ułożyć w szklanym półmisku przybrać cebulką pokrojoną w kosteczkę. Podawać z pieczywem.

file1264105924



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....