Szyszeczki

20 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 2 szklanki cukru
  • 4 czubate łyżki kakao
  • 8 łyżek mleka
  • 1/2 kostki margaryny
  • 2 1/2 szklanki płatków owsianych

Wykonanie:

  1. Cukier, mleko i margarynę gotować w rondlu na małym ogniu przez około 15min.
  2. Zdjąć z ognia i dodać płatki. Masę mieszać szybko i dokładnie , wykładać na pergamin małą łyżeczką.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...