Szynkowe roladki z pieczarkami

17 marca 2013, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

8 dużych plastrów szynki, 1/2 czerwonej papryki, 25dag pieczarek, cebula, 2 łyżki majonezu, olej, sól, pieprz.

 

Pieczarki obrać, pokroić w kosteczkę, cebule drobno posiekać. Podsmażyć razem na odrobinie oleju. Paprykę oczyścić, pokroić w kostkę, dodać do grzybów, dusić ok. 5 min na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ostudzić. Połączyć z majonezem, doprawić do smaku. Masę nakładać na plastry szynki, zwijać i spiąć wykałaczką. Można udekorować kleksem majonezu.

file1363532690



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.