Szybkie żeberka
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
1 kg żeberek
marynata
2 łyżki miodu
3 łyżki oliwy
1/2 łyżeczki pieprzu białego
szczypta pieprzu czarnego
1 łyżeczka papryki słodkiej
1 łyżka sosu sojowego
marynata
2 łyżki miodu
3 łyżki oliwy
1/2 łyżeczki pieprzu białego
szczypta pieprzu czarnego
1 łyżeczka papryki słodkiej
1 łyżka sosu sojowego
Przygotowanie:
Żeberka umyć. Przyrządzić marynatę i polać żeberka. Odstawić na ok 1 godzię. Przełożyć żeberka do rękawa, zamknąć i piec w piekarniku 60 min. (w 200 stopniach).
![Baby-Back-Ribs1](https://urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/2010/03/Baby-Back-Ribs1.jpg)