Szybka warzywna

28 lutego 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* woda 1 litr
* mieszanka warzywna 450 gram
* masło 1 łyżka
* mąka 1 łyżka
* koper suszony szczypta
* sól
* pieprz
* śmietana

Do garnka wlać wodę, zagotować włożyć warzywa. Gotować do miękkości. Doprawić solą i pieprzem. Mąkę rozmieszać z wodą zaprawić zupę zagotować. Dodać śmietanę masło i koperku.

file1267378029



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.