Szybka warzywna

28 lutego 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny

* woda 1 litr
* mieszanka warzywna 450 gram
* masło 1 łyżka
* mąka 1 łyżka
* koper suszony szczypta
* sól
* pieprz
* śmietana

Do garnka wlać wodę, zagotować włożyć warzywa. Gotować do miękkości. Doprawić solą i pieprzem. Mąkę rozmieszać z wodą zaprawić zupę zagotować. Dodać śmietanę masło i koperku.

file1267378029



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...