Szparagi z bułką

4 czerwca 2011, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • Szparagi 1 pęczek
  • Sól
  • Cukier
  • wegeta
  • Masło ½ kostki
  • Tarta bułka

Szparagi obrać, związać w pęczek, ugotować na stojący w wysokim naczyniu główkami do góry w wodzie z solą i cukrem około 20 – 25  minut.

Następnie na patelni rozpuścić masło, podsmażyć z tartą bułką i przyprawami na złoty kolor.

Szparagi odcedzić, ułożyć na talerzu, polać podsmażoną bułką.

file1307203979



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.