Szparagi z bułką

4 czerwca 2011,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • Szparagi 1 pęczek
  • Sól
  • Cukier
  • wegeta
  • Masło ½ kostki
  • Tarta bułka

Szparagi obrać, związać w pęczek, ugotować na stojący w wysokim naczyniu główkami do góry w wodzie z solą i cukrem około 20 – 25  minut.

Następnie na patelni rozpuścić masło, podsmażyć z tartą bułką i przyprawami na złoty kolor.

Szparagi odcedzić, ułożyć na talerzu, polać podsmażoną bułką.

file1307203979



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...