Szaszłyki – zapiekanki

17 stycznia 2011,
dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 bułka bagietka
  • 4 pomidory
  • 20 dag sera mozzarella
  • suszone oregano
  • sól

Bagietkę pokroic na dość cienkie kromki.Pomidory umyć pokroić na dość grube plastry.Ser pokroić na plastry.Na długie,drewniane szpilki szaszłykowe dosyć ścisło nadziewać na przemian po kromce bułki,plastrze sera i pomidora.Szaszłyki oprószyć solą i oregano.Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 stopni.Zapiekać 15 min.Podawać z sosem pomidorowym.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....