Szaszłyki z kiełbasą, cukinią i boczkiem

15 maja 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kiełbasa cienka 20 dag
Boczek wędzony parzony 20 dag
Cukinia 1/2 szt
Cebula 4 szt
Pieczarki małe 20 dag
Olej
Wegeta

Pieczarki, cebulę pokrojoną na ćwiartki i cukinię pokrojoną w kostkę podsmażyć przez 2 – 3 minuty na oleju, posypać wegetą. Nadziewać na patyczki wcześniej namoczone w wodzie. Grillować na wolnym ogniu z każdej strony przez około 20 minut.

file1273925941



FORUM - bieżące dyskusje

Wydarzenia w Twoim mieście !
Gdy pracowałam na drugie zmiany, omijały mnie wszystkie wydarzenia. Przez kilka lat pracowałam...
Ploteczki - ogólny Off Topic :D
A to prawda. Zastanawiają mnie te stacje badania jakości powietrza. Dziwne, że w...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
U mnie w pracy połowa choruje, ale na przeziębienie, nie na Stratusa, który...
Związki wyznaniowe - dlaczego powst…
Takie grupy zaspokajają jakieś konkretne potrzeby i to skłania ludzi do przynależności. Dodatkowo wspólne...