Szaszłyki na przystawkę z pieczarek

24 kwietnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Małe pieczarki
Olej
Wegeta
Pieprz

Pieczarki umyć, podsmażyć lekko na patelni na oleju z przyprawami i nadziać na patyczki do szaszłyków.
Grillować kilka minut z każdej strony. Jeżeli wcześniej podsmażymy pieczarki są dużo smaczniejsze i soczyste.

file1272127561



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...