Syte kotleciki z dorsza z chili oraz kiełkami soi

29 kwietnia 2011,
dodał: ebolka24
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 30 dag dorsza
  • 4 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki śmietany
  • 1 jajko
  • chili
  • kiełki soi

Ryby oczyszczone i sprawione przekręcamy dwukrotnie przez maszynkę. Dodajemy do nich jajko, 2 łyżki śmietany 12%, 4 łyżki bułki tartej najlepiej samemu startej oraz przyprawy. Mokrymi dłońmi (ważne!) wyrabiamy małe kotleciki, które formujemy i smażymy na gorącym tłuszczu. Wyborne, smaczne i sycące na długo;)

file1304073082



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....