Świeżyzna

6 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Mięso wieprzowe (karkówka, od szynki) 30 dag
Cebula 2 szt
Olej lub smalec do smażenia
Wedeta
pieprz

Mięso pokroić, posypać wegetą i pieprzem. Na patelnię wlać olej lub smalec, usmażyć mięso z 2 stron na rumiano, dodać cebulę i razem dusić na wolnym ogniu pod przykrywką. Podawać z pieczywem

file1267898195



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...