Świeżyzna

6 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Mięso wieprzowe (karkówka, od szynki) 30 dag
Cebula 2 szt
Olej lub smalec do smażenia
Wedeta
pieprz

Mięso pokroić, posypać wegetą i pieprzem. Na patelnię wlać olej lub smalec, usmażyć mięso z 2 stron na rumiano, dodać cebulę i razem dusić na wolnym ogniu pod przykrywką. Podawać z pieczywem

file1267898195



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...