Świeżyzna

6 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Mięso wieprzowe (karkówka, od szynki) 30 dag
Cebula 2 szt
Olej lub smalec do smażenia
Wedeta
pieprz

Mięso pokroić, posypać wegetą i pieprzem. Na patelnię wlać olej lub smalec, usmażyć mięso z 2 stron na rumiano, dodać cebulę i razem dusić na wolnym ogniu pod przykrywką. Podawać z pieczywem

file1267898195



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...