Surówka z selera z musem malinowym

24 lipca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

seler naciowy
kapusta pekińska
1 mała cebula
maliny + cukier
sól
kwasek cytrynowy lub sok z cytryny
odrobina pieprzu

Selera naciowego drobno kroimy, solimy i odstawiamy na kilka minut. W tym czasie kroimy kapustę pekińską i małą cebulkę i dodajemy do selera. Doprawiamy cukrem, sokiem z cytryny i odrobiną pieprzu. Na koniec rozcieramy maliny z cukrem i polewamy surówkę. Pardzo smaczna, aromatyczna – jako dodatek do mięs i pieczeni.

file1279977464



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.