Surówka z selera z musem malinowym

15 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    seler naciowy
    kapusta pekińska
    1 mała cebula
    maliny + cukier
    sól
    kwasek cytrynowy lub sok z cytryny
    odrobina pieprzu

      Selera naciowego drobno kroimy, solimy i odstawiamy na kilka minut. W tym czasie kroimy kapustę pekińską i małą cebulkę i dodajemy do selera. Doprawiamy cukrem, sokiem z cytryny i odrobiną pieprzu. Na koniec rozcieramy maliny z cukrem i polewamy surówkę. Pardzo smaczna, aromatyczna – jako dodatek do mięs i pieczeni.

      file1263589263



      FORUM - bieżące dyskusje

      Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
      Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
      Częstochowa
      Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
      Fryzura a zawód
      Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
      Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
      Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...