Surówka z selera z musem malinowym

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    seler naciowy
    kapusta pekińska
    1 mała cebula
    maliny + cukier
    sól
    kwasek cytrynowy lub sok z cytryny
    odrobina pieprzu

      Selera naciowego drobno kroimy, solimy i odstawiamy na kilka minut. W tym czasie kroimy kapustę pekińską i małą cebulkę i dodajemy do selera. Doprawiamy cukrem, sokiem z cytryny i odrobiną pieprzu. Na koniec rozcieramy maliny z cukrem i polewamy surówkę. Pardzo smaczna, aromatyczna – jako dodatek do mięs i pieczeni.

      file1263589263



      FORUM - bieżące dyskusje

      Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
      Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
      Włókniaki na powiekach
      > rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
      Nadkwasota
      Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
      Włosy wypadają i łamią się... jak s…
      Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...