Surówka z selera z musem malinowym

15 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    seler naciowy
    kapusta pekińska
    1 mała cebula
    maliny + cukier
    sól
    kwasek cytrynowy lub sok z cytryny
    odrobina pieprzu

      Selera naciowego drobno kroimy, solimy i odstawiamy na kilka minut. W tym czasie kroimy kapustę pekińską i małą cebulkę i dodajemy do selera. Doprawiamy cukrem, sokiem z cytryny i odrobiną pieprzu. Na koniec rozcieramy maliny z cukrem i polewamy surówkę. Pardzo smaczna, aromatyczna – jako dodatek do mięs i pieczeni.

      file1263589263



      FORUM - bieżące dyskusje

      Uzbekistan i Kazachstan
      Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
      kąpiel noworodka
      Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
      Perfumy i Internet
      Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
      Jak przygotować się do pracy w ogro…
      Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...