Surówka z rzepy

1 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
-czarna rzepa,
-jabłko,
-marchew,
-seler,
-cebula,
-3-5 łyżek gęstej śmietany,
-natka pietruszki,
-szczypiorek,
-cukier,
-sól.

Sposób przyrządzenia:
Cebulkę drobno posiekać, a obrane jabłko, rzepę i marchew zetrzeć na wiórki, przyprawić do smaku, wymieszać ze śmietaną i posiekaną zieleniną.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Kobiety, które żałują macierzyństwa…
Nie dla każdej z nas macierzyństwo oznacza spełnienie. Są osoby świadomie decydujące...
Europejski Zielony Ład
Dużo ostatnio mówi się o Zielonym Ładzie, zwłaszcza w kontekście szkód dla polskiego rolnictwa,...
Cichy zabójca - stłuszczenie wątrob…
Według szacunków aż 6 mln Polaków może cierpieć na niealkoholowe stłuszczenie wątroby. To zatrważająca...
Nowy Kodeks Etyki Lekarskiej
18 maja w Łodzi, po raz pierwszy od 20 lat (dokładnie od 2003 roku),...