Surówka z porów

20 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

30 dag porów

15 dag jabłek

2 łyżki śmietany

sól, cukier

cytryna

Przygotowanie:

Pory umyć. Część okrągłą, żółtą pokroić w plasterki resztę – posiekać. Posolić, pocukrzyć i polać cytryną. Jabłka umyć, utrzeć na tarce z dużymi oczkami i połączyć z porami; polać śmietaną, wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...