Surówka z porów

20 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

30 dag porów

15 dag jabłek

2 łyżki śmietany

sól, cukier

cytryna

Przygotowanie:

Pory umyć. Część okrągłą, żółtą pokroić w plasterki resztę – posiekać. Posolić, pocukrzyć i polać cytryną. Jabłka umyć, utrzeć na tarce z dużymi oczkami i połączyć z porami; polać śmietaną, wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....