Surówka z porów

20 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

30 dag porów

15 dag jabłek

2 łyżki śmietany

sól, cukier

cytryna

Przygotowanie:

Pory umyć. Część okrągłą, żółtą pokroić w plasterki resztę – posiekać. Posolić, pocukrzyć i polać cytryną. Jabłka umyć, utrzeć na tarce z dużymi oczkami i połączyć z porami; polać śmietaną, wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...