Surówka z pekińskiej

6 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1/2 kapusty pekińskiej

1 marchew

1 cebula

1 jabłko

majonez

sól, pieprz, ocet, kwasek cytrynowy do smaku

Kapustę drobno poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na grubej tarce. Doprawić przyprawami i dodać majonez. Wymieszać i schłodzić w lodówce.

file1262808283



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...