Surówka z kwaszonej kapusty i papryki

1 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
-25 dag kwaszonej kapusty
strąk papryki
-kwaszony ogórek,
-cebula,
-natka pietruszki,
-łyżka oleju,
cukier,
-sól,
-pieprz.

Przyrządzanie:
Kapustę posiekać, ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach, paprykę i cebulę drobno pokroić. Warzywa przyprawić do smaku, dodać łyżkę oleju, starannie wymieszać i doprawić. Z wierzchu posypać posiekaną natką.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...